Ons team bestaat uit erkende psychologen, die zich door middel van psychotherapieopleidingen en bijscholingen blijven ontwikkelen. Wij dragen een wetenschappelijk gefundeerde werking hoog in het vaandel. Op basis van ervaring en opleidingen heeft elk van onze psychologen een eigen expertise uitgebouwd.

Bij De Getijden hechten we veel belang aan het creëren van een open omgeving waar zowel cliënten als psychologen kunnen groeien. Hiervoor is er elke twee weken een teamvergadering waar we samen nadenken over de beste manier om een cliënt verder te helpen en kunnen we leren van elkaars ervaring en kennis. Uiteraard gebeurt dit volledig anoniem om de privacy van de cliënt te respecteren.

Soms is het aangewezen om een overleg te hebben met een huisarts, psychiater of andere betrokken zorgverlener. Dit gebeurt altijd na overleg en enkel met jouw toestemming.

Hier vind je de verschillende psychologen terug die in de praktijk werken. Je kan met hen persoonlijk contact opnemen om een afspraak te maken. Weet je niet goed wie je het beste bij je past? Dan kan je mailen naar de coördinator Marjolein Brusse, zij zal samen met jou zoeken naar een goede match.