In oktober 2020 verhuisde de praktijk van Teralfene naar Hekelgem. De komende tijd zal er nog hard gewerkt worden om de ruimtes af te werken. Toch ontvangen we jullie graag nu al in een van de twee therapieruimtes. En we hopen dat jullie de ontbrekende plinten door de vingers kunnen zien.

Afspraak

Om een afspraak te maken neem je contact op met de psycholoog, wiens contactgegevens je onder het kopje team terugvindt. Als je niet weet wie het beste bij je past mag je de coördinator Marjolein Brusse contacteren die samen met jou een goede match zoekt.

Met de huidige corona maatregelen vragen we je om niet meer dan 5 minuten voor aanvang plaats te nemen in de wachtzaal en hier een mondmasker te dragen. Het gesprek zal op 1,5 meter afstand plaatsvinden waarbij de psycholoog achter een plexiglas scherm zit. Het mondmasker mag dan af om een goede therapeutische werking te kunnen behouden. Alle stoelen en deuren worden na elk consult ontsmet en de ruimte wordt verlucht.

Prijzen

Individueel gesprek65 euro50 minuten
Koppelgesprek100 euro80 minuten

Betalen kan cash of door middel van een QR-code in je bank app. Kun je niet op de afspraak zijn? Gelieve het zo snel mogelijk te laten weten. Soms wachten mensen op een afspraak en op deze manier kunnen we hen nog contacteren. Indien je binnen de 24 uur van een afspraak afbelt vragen we je de helft van het consult te voldoen bij je volgende afspraak. Mocht je niet op de afspraak zijn zonder verwittiging dient het volledige bedrag voldaan te worden.

Bereikbaarheid

De praktijk is gelegen in de

  • Boekhoutstraat 61
  • 1790 Hekelgem
Dicht bij de Brusselbaan tussen Aalst en Asse en de E40 Brussel-Gent, indien er plaats is mag u op de oprit parkeren. Op 100 meter vindt u een bushalte die meerdere lijnen bedient. Route beschrijving