Wie ben ik?

Ik ben Marjolein Brusse, erkend klinisch psychologe en CliŽntgericht Psychotherapeute. Na mijn studie aan de Vrije Universiteit Brussel ben ik als zelfstandig psychologe gestart met De Getijden. In juni 2018 rondde ik een vierjarige psychotherapieopleiding CliŽntgerichte therapie af aan de KU Leuven. Momenteel volg ik een tweejarige opleiding Psychotrauma aan de VUB. Daarnaast heb ik een supervisor die mij ondersteunt en mij een klankbord biedt, evenals verschillende intervisie groepen. Hoewel ik geen vroedvrouw ben, heb ik wel de eerste twee jaar van deze driejarige opleiding voltooid. Dit geeft mij een grondige basiskennis van dit vakgebied. Ik ben erkend door de psychologencommissie, erkenningsnummer: 862113438. Zowel bij de Belgische Federatie voor Psychologen als bij de Vlaamse Vereniging voor CliŽntgericht-ExperientiŽle Psychotherapie en Counseling ben ik lid.

Consulten

In het eerste gesprek nemen we voldoende tijd om elkaar te leren kennen en te bekijken waar ik je mee kan helpen. Mocht daaruit blijken dat ik je niet verder kan helpen, verwijs ik je door naar een persoon of instantie die dit wel kan.
Alle individuele gesprekken duren een uur. Een koppelgesprek duurt 1,5 uur. Het totale aantal gesprekken hangt af van de problemen die zich voordoen en van de vorderingen die we samen kunnen maken. Het doel is altijd om zo kort mogelijk te werken zonder kort door de bocht te gaan.
Consultaties zijn mogelijk in mijn praktijkruimte of bij jou aan huis. Ik ben gevestigd in de Okaaistraat te Affligem. Je mag het pad langs het huis volgen tot de achterkant van het tuinhuis, daar vindt je de praktijkruimte. Ik ga aan huis in de volgende regio's: Aalst, Affligem, Asse, Denderleeuw, Dilbeek, Gooik, Groot-Bijgaarden, Haaltert, Jette, Koekelberg, Lennik, Liedekerke, Merchtem, Moorsel, Ninove, Roosdaal, Sint-Gillis, Ternat. Hiervoor vraag ik een meerprijs van 5 euro per sessie.

Kosten

Individueel gesprek50 euro
Koppelgesprek70 euro

Elk gesprek dient na afloop contant betaald te worden. Een afspraak verplaatsen kan tot 24 uur op voorhand kostenloos, daarna reken ik de helft van het bedrag aan. Indien je zonder verwittigen niet op een afspraak aanwezig bent, reken ik de volledige prijs. Om terugbetaling te ontvangen is het aangewezen dat je jouw mutualiteit en eventuele aanvullende verzekeringen contacteert.

Contact

Een afspraak kan per email of per telefoon worden gemaakt. Vergeet hierbij zeker niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Er zal zo snel mogelijk een afspraak worden vastgelegd. Op dit moment is er geen wachtlijst.

0488/480.929
marjoleindegetijden.be
Okaaistraat 57
1790 Teralfene