Hallo, ik ben Rahma Haji.

Vanuit mijn passie in de psychologie groeide een fascinatie over hoe mensen denken en wat hun beweegredenen zijn. Ik ben sociaal ingesteld en heb een breed interessegebied. Ik studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel als klinisch psycholoog.

Na mijn studies ging ik aan de slag bij het CLB (Centrum voor Leerlingenbegeleiding). Nadien startte ik als zelfstandige klinisch psycholoog in bijberoep in Groepspraktijk De Getijden.

Ik beschik over een visum als klinisch psycholoog en ben erkend bij het Agentschap van Zorg en Gezondheid.

Adolescenten en (jong)volwassenen kunnen bij mij in de praktijk terecht voor verschillende moeilijkheden. Wanneer je het moeilijk hebt of eventjes niet meer weet welke weg je op moet, kan een gesprek in een veilige ruimte helpen. Elk individu is anders en heeft natuurlijk andere noden. Vandaar hecht ik veel belang aan het goed leren kennen van de persoon die voor mij zit. zo kunnen we samen opzoek naar een oplossing. Met respect voor jouw eigen tempo kijken we samen hoe we tot een gewenste gedragsverandering komen.

Als een persoon met een migratieachtergrond houd ik extra rekening met iemands culturele en/of levensbeschouwelijke context. Naast mijn professionele deskundigheid, is mijn achtergrond, meertaligheid (NL, Eng en Somalisch) en verhaal een grote meerwaarde in mijn begeleidingen.

Je bent van harte welkom. Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Contactgegevens

0486/222.418
rahmadegetijden.be